Доломіт БІО гранули, 1 кг (фас)

Доломіт БІО гранули, 1 кг (фас)

1004014
45,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Всім відома доломітове борошно і її корисні властивості грунту і рослин. Але багато хто знає, як незручно її буває рівномірно вносити. Тепер виробник Доломіт - Імпекс, вирішив цю проблему створивши гранульований - Доломіт-БІО. Завдяки гранулам 3-6мм його зручно рівномірно вносити як по всій площі так і рядковим методом або лунковим. А також завдяки концентрації, витрата як у звичайних добриво 3кг на 100м2. Завдяки новій технології його можна вносити за звичайними добривами використовуючи сівалки.

Добриво використовують для збільшення поживних речовин у грунті, для підвищення її активності.

Застосовувати Доломіт гранули можна з ранньої весни, удобрювати грунт все літо аж до пізньої осені.

При використанні Доломіту гранул необхідно враховувати культури, які будуть рости в грунті, а також ступінь його кислотності.

Удобрювати грунт Доломітом Біо можна локально для окремих ділянок, насипати його в лунки або розкидати по всій площі.

Чому Доломіт – найкраще рішення для сільськогосподарських робіт?

- Натуральність

Він створений на основі компонентів природного походження. До складу продукту входять тільки ті речовини, які дозволені в органічному землеробстві.

- Позитивний вплив

Доломіт БІО рівномірно нормалізує кислотність грунту, забезпечує грунт магнієм і кальцієм, а також сприяє активізації мікробіологічних процесів.

- Стандартизація

Якість і відповідність європейським стандартам Доломіт БІО підтверджено сертифікатом «Органік стандарт».

- Економія

Гранульований Доломіт Біо вагою 3 кг за площею охоплення замінює мішок Доломітового борошна вагою 25 кг вигідна Така заміна дозволяє раціонально використовувати продукт і заощадити на пересилці.

Витрата: від 3 кг на 1 сотку.

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.