Фунгіцид Блюз універсал, 5 мл

Фунгіцид Блюз універсал, 5 мл

1102088
20,00 грн

Універсальний фунгіцид контактно-системної дії, використовується для всіх видів яблунь і декоративних рослин з метою захисту їх від різних грибкових і бактеріальних захворювань.

Купити в 1 клік

Опис

Блюз — комбінований фунгіцид контактно-системної дії для захисту плодових і декоративних рослин від комплексу грибкових хвороб, викликаних патогенами різних класів: справжньої і несправжньої борошнистої роси, іржі, сажистих грибків, плямистостей, кучерявості листя, плодових гнилей та інших.

КультураХворобиНорми витратЯблуня, абрикос (плодові дерева)Парша, борошниста роса, кучерявість листя, альтернаріоз, мухосід, сажистий грибок, плодові гнилі, плямистість, моніліоз, клястероспоріоз, коккомікоз5 мл на 8-10 л води на 100 м кв.Троянда (декоративні рослини)Парша, іржа, борошниста роса, кучерявість листя, сажистий грибок, плямистість, чорна ніжка1 мл на 1,5-2 л води на 20 м кв.

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.