Прованто Майт (Енвідор) інсектицид 5 мл

Прованто Майт (Енвідор) інсектицид 5 мл

1102004
44,00 грн

Прованто Майт Енвідор - ефективний препарат ТМ Bayer для захисту овочевих, плодоягідних та декоративних рослин від всіх різновидів кліщів.

Купити в 1 клік

Опис

Застосування інсектициду-акарициду не викликає у шкідників стійкості, оскільки виробник використовував нову речовину - спіродіклофен, яке діє на клітинному рівні - блокує обмінні процеси, в результаті чого шкідники і гинуть. Пестицид викорінює діє на всі стадії розвитку кліщів - яйця, личинки, дорослі особини.

Переваги:

- Висока ефективність на плодових і овочевих культурах.

 - Діє на всіх фазах розвитку кліщів.

 - Безпечний для корисних комах.

 - Висока стійкість до опадів.

 - Акарицид з високою побічним рівнем ефективності проти мідяниць, цикадок, щитівок.

Рекомендації щодо застосування:

Яблуня: рослінноідні павутинні кліщі (глодовий і червоний плодовий) і бурий плодовий кліщ - 4-6 мл / 10 л води на 6-8 дерев віком до 5 років або 3-4 дерева віком понад 5 років.

Груша: рослінноідні павутинні кліщі (глодовий і червоний плодовий) і бурий плодовий кліщ - 4-6 мл / 10 л води на 6-8 дерев віком до 5 років або 3-4 дерева віком понад 5 років.

Огірки: павутинний кліщ - 5 мл / 5 л води на 1 сотку. Баклажани. павутинний кліщ - 5 мл / 5 л води на 1 сотку Обприскування в період вегетації Обприскування в період вегетації з витратою робочої рідини 10 л.

Терміни очікування до збору врожаю: яблука - 40 діб, груші - 50, огірки - 15, баклажани - 35. Максимальна кількість обробок - 2 рази.

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.