Добриво Agrecol Біогумус для зелених...

Добриво Agrecol Біогумус для зелених рослин 0.7-0.2-0.5 Агрікол (350 мл)

30054
82,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Добриво Agrecol для зелених рослин Biohumus 0,35 л - це багатокомпонентне, рідке органо-мінеральне добриво, призначене для підживлення декоративно-листяних рослин, які вирощуються в будинках, на балконах і терасах. Підживлення для рослин - це один із самих основних і життєво важливих пунктів в догляді за рослинами. Широкий асортимент добрив Agrecol і до них фото, можна подивитися на сайті інтернет-магазину «Світ рослин».

Опис Добрива Agrecol для зелених рослин Biohumus

Добриво вироблено на базі вермикомпосту. Біогумус забезпечує рослинам тривалий запас поживних речовин, які витрачаються протягом довгого часу. Добриво містить азот в легкозасвоюваній формі, який необхідний для правильного розвитку зелених частин рослин. Регулярне застосування зміцнить імунну систему, призводить до інтенсивного розвитку стебел і листя, а також насиченим забарвленням всіх частин декоративної рослини. Виробник - Польща.

Переваги:

  • Високоякісне;
  • Оптимально підібраний склад;
  • Забезпечує гармонійний розвиток рослин;
  • Легкозасвоювана форма азоту;
  • Живить і насичує рослина корисними речовинами;
  • Збагачує відтінок листа.




Інструкція:

Спосіб застосування: Добриво розчинити у співвідношенні 2-3 ковпачка (35-50 мл) на 1 л води. У період з лютого по вересень, удобрювати рослини потрібно з кожним поливом, а з жовтня по січень кожні 1-2 тижні.

Склад:
Азот (N) - 0,7%,
Фосфор (Р2О5) - 0,2%,
Калій (K2O) - 0,5%.


Виробництво: Польща

Деталі товару

Класифікація добрив
Комплексні
Об`єм добрив
0, 3 л
Тип добрива
Рідкі
Період внесення
Лето

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.