Добриво для газонів Осіннє Standart...

Добриво для газонів Осіннє Standart NPK 0-8-25 1 кг

1004086
85,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Стандарт NPK серії Grain TUKO - гранульовані комплексні добрива з індивідуально підібраним співвідношенням поживних речовин. Розроблені для кожної окремо або для спорідненої групи рослин.

Призначення: комплексне мінеральне безазотисте добриво для газону " осінь " рекомендовано для підживлення газону в осінній період (серпень - жовтень), з метою їх зміцнення і підготовки до зими. Спеціально скомпонована суміш сприяє зміцненню кореневої системи і стійкості газонного покриву в зимовий період до перепадів температур і надмірної вологості.

Норми внесення - підживлення 20 - 30 г / м2. (Рівномірне розсипання по газону) закладки газону 50 г / м2. (Внесення в грунт при перекопуванні).

Рекомендації по застосуванню: 1 - 2 рази, але не пізніше ніж за 2 - 3 тижні до настання заморозків, шляхом рівномірного розсіювання гранул. Після цього газон полити водою.

Склад: N - 0%, P - 8%, K - 30%, Fe 1% + мікроелементи.

Деталі товару

Види добрив
Неорганічний
Класифікація добрив
Комплексні
Тип добрива
Гранульовані
Вага
1 кг

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.