Калійно-магнієве добриво Standart NPK...

Калійно-магнієве добриво Standart NPK K-30 Mg-4, 5 кг

1014017-1
210,00 грн

Калійно-магнієве добриво Standart NPK K-30 Mg-4

Купити в 1 клік

Опис

Калійно-магнієве добриво — композиційне класичне, містить важливі елементи живлення: калій, магній, натрій (K, Mg, Na), а також активний глинистий компонент з мікроелементами.

Використання добрива забезпечує прискорення росту кореневої системи, підвищення стійкості рослин до хвороб (грибкових, вірусних) та несприятливих умов навколишнього середовища. Внаслідок використання добрива підвищується врожайність, а також якість продукції та подовжуються терміни її зберігання. Рекомендовано використовувати у всіх ґрунтово-кліматичних зонах України (найефективніше – на піщаних, супіщаних та легкосуглинкових ґрунтах). Калімаг – 30 добре поглинається ґрунтом, швидко ліквідує дефіцит калію при підвищеній потребі в даному елементі, дія добрива продовжується і на наступний рік після внесення.

Склад:

  • калій (К2О) — 30%,
  • магній (MgО) — 4%,
  • натрій (Na2О) — 8%,
  • мікроелементи (бор, йод, марганець, мідь, цинк).Розмір гранул: 1-4 мм.
    Спосіб застосування: Використовується восени – під основний обробіток ґрунту, навесні – під культивацію та для кореневого підживлення – під час вегетації (весняно-літній період). Підживлення рекомендується проводити перед дощем або поливом для того, щоб поживні речовини проникли до коренів рослин.

Деталі товару

Класифікація добрив
Комплексні
Тип добрива
Гранульовані
Вага
5 кг
Культура
Плодовые культуры

Відгуки

Немає відгуків

Можливо вам також сподобається

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.