• Розпродаж!
Садовий лак бальзам Гарден клаб 200 г...

Садовий лак бальзам Гарден клаб 200 г тюбик

1102164
410,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Головна сфера застосування замазки - присадибне і фермерське, промислове і колективне плодівництво. Вона може бути використана в декоративному садівництві, в ботанічних садах і парках.


До складу ЛакБальзама входять фізіологічно активні речовини, завдяки яким відбувається посилення процесів відновлення пошкоджених тканин дерев, прискорюється заростання зрізів гілок і поверхні ран на стовбурах і гілках плодових дерев.

Для лікування пошкоджень ЛакБальзам наноситься за допомогою кисті безпосередньо після зрізання або появи пошкодження на попередньо очищену уражену область або зріз. При цьому замазується поверхню в розмірі 2 см за межами пошкодженого місця.


Склад: паста, 45% водяний дисперсії сополімерні смоли, 40% мінеральних наповнювачів, 5% технологічних допоміжних матеріалів і барвників, 10% води.

Товщина нанесення засобу розраховується в залежності від величини пошкодження або зрізу, що підлягають лікуванню. У будь-якому випадку, тонкого однорідного шару ЛакБальзама® буде достатньо.

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.