Препарат 30В (інсектицид) 500 мл

Препарат 30В (інсектицид) 500 мл

1102227
125,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Препарат 30 В, к. е. Д. в. 76 % мінерального масла концентрат, мінерально-масляна емульсія .

Сучасний безпечний інсектоакарицид для боротьби з зимуючими стадіями шкідників плодово-ягідних і декоративних рослин, такими як: каліфорнійські щитівки, ложнощитовки, попелиці, листовійки, червці, мідяниці, молі, кліщів і т. д.

За допомогою Препарату 30 В проводитися очистка плодово-ягідних рослин від личинок і яєць зимуючих стадій шкідників, методом профілактичних ранньовесняних, літніх і осінніх обробок, що створює високу щорічну ефективність, препарат не викликає звикання у шкідників. З перших днів розпускання листя набирають повну силу без перешкод сисних шкідників, що дуже важливо для цвітіння і загального розвитку рослин.

При застосуванні за призначенням екологічно безпечний (4 клас небезпеки)

• стримує популяції, не призводити до мутації

• не фітотоксичний;

• не надає отравляюще і нервнопаралитических дій.

Препарат 30 В володіє високою ефективністю в боротьбі проти зимуючих стадій шкідників, не надає отруйної і нервовопаралітичного дії, а, порушуючи повітряний і водний баланс розвитку яєць личинок, призводить до їх загибелі.

Одним з найважливіших властивостей препарату є те, що шкідники не можуть адаптуватися до такого впливу, тому Препарат 30 В є однаково високоефективним щорічно.

Після знищення яєць і личинок шкідників ранньою весною рослина пробуджується і розвивається в повну силу.

Влітку з знищених личинок і яєць шкідники не з'являться, але необхідно слідкувати за можливою появою в силу різних причин: особливі кліматичні умови, міграція з боку, переліт з сусідніх ділянок, а такі шкідники, як тля, мають в своєму розвитку 10-12 поколінь за сезон.

Призначення Препарат 30В:

Ранньовесняна обробок від 4°С до розпускання бруньок найкращий ефект це обробка у фазі набряклих бруньок осіння обробка при температурі не нижче 4°С (цілодобово) після обпадання листя літня обробка виходу бродяжок 2 і 3 покоління (за прогнозом станцій захисту рослин). Обробляти потрібно ретельно, не залишаючи пропущених ділянок. Препарат 30В є гарним прилипачем, змішується з більшістю порошкоподібних і рідких препаратів: органічними інсектицидами та фунгіцидами. В 10 літрах води розчиняють: при ранньовесняної обробки (до розпускання бруньок при цілодобовій температурі повітря не нижче + 4 °С) - 300-400 мл Максимальна концентрація не повинна перевищити 4%. Кращий ефект дає обробка з набряклим нирках. Обробку проводять 1 раз при річній обробці виходу бродяжок щитівки (протягом липня-серпня) - 200-250 мл Максимальна концентрація не повинна перевищити 2,5%. Обробку проводять 1 раз Норми витрати готового розчину: на дерево - 2-10 л, кущ - 0,2-1,5 л.

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.