Особливо ефективний для помідорів, баклажанів, солодкого перцю, яблунь і груш, винограду, кавунів і динь, суниці й полуниці, смородини чорної і червоної. Підвищує рівень сахаристості і товарного виду.
Ось основні переваги Sweet:
- посилення забарвлення плодів;
- підвищення лежкості й транспортабельності;
- підвищення кількості цукру в плодах;
- укріплення структури тканин плоду;
- підвищення кількості сухих речовин та вітаміну С;
- більш швидке отримання врожаїв;
- листове живлення здійснюється по всій рослині, не викликаючи старіння чи відмирання листя.
Склад: моно-ди-сахариди – 25%; уринові кислоти – 0,2 %; Mg i Ca – 11%; B, Co, Zn – 0,23 %.
Характеристика складників:
Моно-ди-три-полісахариди- (рослинні сорбенти) (лат. phyton — рослина + sorbens, sorbentis — той, що поглинає) — сорбенти, які поглинають твердим тілом або рідиною різноманітні речовини з оточуючого середовища. Поглинаюче рослинне тіло (ЛРС — свіжа або висушена, витяжки з сировини, соки, жмихи, лікарські фітопрепарати, рослинна їжа, індивідуальні чи комплексні сполуки з ЛРС та ін.), яке має сорбційні, детоксикувальні чи відновлювальні властивості, називають фітосорбентом, а тіло, яке поглинається, — сорбатом. Отже, Ф. — це різні рослинні об’єкти та їх форми, які містять різні полімерні сполуки та їх фрагменти вуглеводної, фенольної та білкової будови. До вуглеводневих Ф. належать як окремі полісахариди, так і їх суміші, (полімери вуглеводневої будови).
Уронова кислота – органічна сполука, що відноситься до моносахаридів, вона входить в склад багатьох біологічних біополімерів рослинного та тваринного походження, вона приймає участь у виведенні нітратів та ядів із рослини.
Переваги добрива:
- Завершуюча ланка в ланцюгу застосування добрив, застосовується перед закінчення дозрівання плодів.
- Не має синтетичних гормонів і похідних етилену – від яких опадає листя і починається передчасне старіння рослини.
- Прискорює дозрівання плодів, що призводить до отримання більш раннього врожаю.
- Підсилює яскравість забарвлення плодів їх природнім кольором.
- Підвищує концентрацію у плодах природнього рослинного цукру і вітаміну С, від чого плоди стають солодшими та кориснішими.
- Активує біосинтез, що сприяє збереженню якісних показників продукції.
- Закріплює структуру тканини плодів не визиваючи їх старіння.
- Листове підживлення даним препаратом в Італії, Португалії, Іспанії, Туреччині, Болгарії та Угорщині, – невід’ємна частина агротехнології.
- Причин чому не червоніють помідори чи перець, не дозріває виноград чи яблука у кожному випадку індивідуальні (- це особливості сорту, кліматичні умови, забагато азоту та ін..) Світ нейтралізує ці причини.
- Більш високі результати досягаються при сумісній обробці з Мегафолом.
Застосування:
Позакореневе живлення.
Вміст пакету (25 мл) розчинити у відрі води (10 літрів), – даним розчином можна обробити рослини, які вже є з плодами, на площі до двох сотих (0,02 га) землі через 7 днів 2-3 рази.