Органо-мінеральне добриво-укорінювач...

Органо-мінеральне добриво-укорінювач HelpRost (ХелпРост) Жива Земля, 35 мл

1102155
20,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Високоефективне добриво на основі мікро- і макроелементів, для обробки розсади овочевих культур та квітів, насіння, живців та саджанців. Препарат зменшує стрес після пересадки і покращує приживлюваність. Активує більш швидкий та здоровий розвиток кореневої системи.

Виростити міцну розсаду, проростити якісно насіння або просто пересадити рослину без стресу, на жаль, виходить не у всіх. На не приживлюваність, впливають безліч чинників, але вирішити цю проблему все таки можна, за допомогою спеціалізованих добрив.

Укорінювач ХелпРост - містить в складі безліч амінокислот, широкий спектр макро- і мікроелемнтов, які значно покращують схожість насіння і цибулин, приживлюваність розсади, саджанців і живців.
Принцип дії: коренева система живиться корисними елементами, розвиток стає більш активним та активується більш швидке зростання рослини.

Переваги:

  • Не фітотоксичний для рослин і навколишнього середовища
  • Стимулює швидке зростання і розвиток кореневої системи
  • Покращує приживлюваність розсади, схожість насіння
  • Мінімізує виникнення стресу
  • Збільшує стійкість до захворювань
  • Регулює життєвоважливі фізіологічні процеси
  • Економний у використанні
З допомогою органо-мінерального добрива HelpRost - процес висадки і пересадки рослин, пройде без стресу. Приживлюваність покращиться, а коренева система зміцниться.


Склад, мг / л: амінокислоти (більше 16 видів) - 5000, полісахариди - 150, вітаміни групи В - 50, макро-, мікро- елементи хелатованих продуктами метаболізму мікроорганізмів: К2О - 3000, Zn - 840, Cu -170, B - 480, Mn - 640.

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.