Біокомплекс-бту, КС, біопрепарат,...

Біокомплекс-бту, КС, біопрепарат, Живе добриво для орхідей 35 мл

1102241
19,00 грн

Біокомплекс-бту, КС, біопрепарат, Живе добриво для орхідей, 35 мл

Купити в 1 клік

Опис

Біокомплекс добриво живе Орхідея 500 мл - біологічне добриво, яке включає в себе живі мікроорганізми, що сприяють правильному і повноцінному розвитку рослини. Орхідея - шикарна екзотична квітка, яка невибаглива у вирощуванні, але вимагає підгодівлі і правильного догляду. Купити Біокомплекс добриво живе Орхідея 500 мл, можна прямо зараз, в нашому інтернет-магазині "Світ Рослин", а також підібрати інші необхідні корисні препарати для Ваших рослин на нашому сайті.

Опис Біокомплексу добриво живе Орхідея

Препарат містить бактерії, які живлять рослини і ґрунт корисними речовинами, а також фунгіциди, які захищають рослину від різних грибкових інфекцій. Крім цього, до складу входять природні азотфіксуючі бактерії, які допомагають підтримувати кількість азоту в природі. Бікомплекс підвищує стійкість рослини до перепадів температур, завдяки йому, орхідеї добре переносять спеку і холоди. Термін придатності добрива - 24 місяці, при зберіганні в температурі від 4 до 15 градусів.

Переваги:

• швидкодіючий ефект;
• безпечно для людей і тварин;
• живлення рослини корисними речовинами;
• активує рясне цвітіння;
• препарат простий у використанні.



Інструкція:

Склад: природні азотфіксуючі бактерії; фунгіцидні бактерії широкого спектру дії; фосфор - та каліймобілізуючі ґрунтові бактерії; інші корисні бактерії; фітогормони, вітаміни, фунгіциди, амінокислоти, макро- і мікроелементи.
Спосіб застосування і норми витрати препарату:

Спосіб застосування

Норма витрат

Періодичність обробки

Обприскування

35 мл на 0,5-1 л води

1 раз на 7-14 днів

Полив

35 мл на 2 л води

1 раз на 14 днів

Занурення коренів (напоювання): - при пересаджуванні для профілактики грибних та бактеріальних хвороб

35 мл на 2 л води

на 2 часа

1 раз на 14 днів

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.