Фунгіцид Скор, 100 мл, Syngenta...

Фунгіцид Скор, 100 мл, Syngenta (фасовка)

1101009
830,00 грн

НАША ФАСОВКА

Системний фунгіцид профілактичної та лікувальної дії для боротьби з паршею і борошнистою росою яблуні і груші, персика - від кучерявості листя, картоплі і томатів від фітофторозу та ін. Швидкість, має надзвичайно сильну лікувальну і профілактичну дію проти збудників хвороб.

Купити в 1 клік

Опис

Діюча речовина: дифеноконазол 250 г / л.
Спосіб застосування: Рекомендується починати обробку при перших ознаках появи хвороб. Робочий розчин наноситься на рослини за допомогою ранцевого обприскувача. Проводити обробку в ранкові або вечірні години в безвітряну погоду. Не рекомендується застосовувати препарат, якщо протягом години після обробки очікується дощ.
Рекомендації по застосуванню праці з приготування робочої рідини слід проводити на відкритому повітрі.
Яблуня, груша: парша, борошниста роса - 2 мл на 10 л води, витрата робочого розчину 2л на молоде; 5л на плодоносне дерево середнього возроста
Персика: курчавость листя персика - 2 мл на 10 л води, витрата робочого розчину 2л на молоде; 5л на плодоносне дерево середнього возроста.
Томати, картопля: альтернаріоз, макроспоріоз, фітофтороз - 5 мл на 5 л води на 1 сотку.
Строк останньої обробки до збирання врожаю: яблуня - 20 днів, груша і персик - 30 днів, томати, картопля - 14 днів.
При обприскуванні сортів яблунь, чутливих до ураження борошнистою росою, додавати препарат Топаз 100 ЕС к.е. або Хорус 75 WG в.г.

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.