Газонна трава Universal тіньова, 20 кг

Конюшина біла низькоросла Rivendel - Рівендел, DLF Trifolium 25 кг

1202252
19 900,00 грн
Конюшина біла низькоросла Rivendel

Норма висіву: на 1 м2 - 35 - 100 грам.

Купити в 1 клік

Опис

Конюшина біла повзуча Rivendel 1 кг (розфасовка) - насіння для квітучої газону. Газон конюшини - це альтернатива регулярному газону з злаків. Газон може складатися з 100% конюшини. Глибокий зелений колір підкреслює пишність газону в періоди посухи. Біла конюшина живить траву  азотом, надаючи їм чудовий вигляд. У той же час сама біла конюшина має прекрасний темно -зелений колір. Разом ці трави створюють чудовий зелений колір з весни до осені.

Він стійкий до навантажень (витоптування) і  активно росте. Рослина, яка покращує ґрунт (завдяки симбіозу з вузловими бактеріями, атмосферний азот фіксується в кореневій системі).

Біла конюшина призначає азот з атмосфери і не потребує топ -одягання, і навіть ділиться з сусідами, що ростуть поблизу. Сама рослина є невибагливою і не вимагає ґрунтів. Ви можете використовувати різні сорти білої конюшини для посіву, але Rivendel є одним з найпопулярніших. Це дуже красива заповідна рослина заввишки до 15 см з блискучим зеленим листям. Для того, щоб рослина добре вкорінювалася і не замерзає взимку, посів повинен бути закінчений до серпня.

Конюшина не зросте в тіні. Він віддає перевагу відкритим сонячним ділянкам, але невелике коротке затінення протистояти безболісно.

Ця культура виробляється лише у професійній упаковці 20 кг, ми пропонуємо нашу розфасовку з мішка 1 кг.

Норма посіву - 500 г - 1 кг на 1 Сотку.

Переваги використання:

• Швидко піднімається, зростає повільно - максимальна висота становить 10-15 см,

• Один з небагатьох варіантів отримання "бюджетного" квітучого газону з приємною текстурою листя,

• Він витримує короткострокове топтування, добре відновлюється після пошкодження.

• надзвичайно невибагливий, росте на "бідній", перевантаженні, ґрунти,

• Завдяки симбіозу з вузловими бактеріями він фіксує азот у власній кореневій системі (не потребує добрив, а, скоріше, сам «вводить їх» з ґрунтом),

• Агресивні стосовно інших трав, вони просто замінюють їх, утворюючи зелений килим, що відкривається,

Деталі товару

Вага
до 1 кг
Культура
Газонна трава
сорт газонної трави
універсальний

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.