Флорін субстрат Орхідея 2 л

Флорін субстрат Орхідея 2 л

Другие бренды
1014428
30,00 грн

Флорін Орхідея 2 л (pH: 6,0-6,5)

Купити в 1 клік

Опис

Субстрат Флорін для орхідей - повністю готовий до використання субстрат для вирощування та пересадки орхідей (фаленопсисов). При вирощуванні рослин на субстраті Флорін розвивається потужна коренева система, забезпечується активне і тривале цвітіння, збільшуються розміри квіток і листя і посилюється інтенсивність їх забарвлення, поліпшуються декоративні якості рослин, зменшується стрес під час пересадки рослин. Субстрат створює сприятливі комфортні умови для росту рослин, підвищує імунітет і пригнічує розвиток шкідливої мікрофлори.
Склад: соснова кора різної фракції, деревне вугілля, кокосове волокно, мох-сфагнум, антисептик, перліт, пісок, мінеральні макро - і мікродобрива.
Кожні 2 – 3 роки орхідеї потребують свіжому субстраті і нової ємності. Сигналом для пересадки служать щільно переплетені корені, які підносяться над субстратом. Орхідея оголюється знизу, а її паростки витягуються. Для орхідей (фаленопсисов) необхідно підібрати прозорий горщик. 

Обсяг: 2 л

Деталі товару

Торфосуміші, грунти, субстрати та кора
Торфосуміш і субстрат

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.