Форсунка для автополиву - радіус 3,7...
Форсунка для автополиву - радіус 3,7...

Форсунка для автополиву - радіус 3,7 м, сектор 0 - 360°, Hunter 12A, (спрей) для висувного зрошувача

12А
72,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Форсунки Hunter 12A, 0-360° - використовуються як насадка для висувних зрошувачів в системах автоматичного поливу для поливу невеликих і середніх площ газону і насаджень. Спреї поливають на коротку дистанцію, при цьому покриваючи водою весь налаштований сектор поливу одночасно. Спреєві форсунки для поливу характеризуються найвищим темпом поливу газону і насаджень з усіх існуючих типів насадок, і відповідно найбільшою витратою води. За рахунок того, що спреї споживають багато води і мають невелику дистанцію поливу, доцільно їх використовувати для невеликих ділянок газону шириною до 6 м. Дані форсунки також є найдешевшими і найбільш довговічними, оскільки в їхній конструкції відсутні рухомі елементи, які згодом можуть вийти з ладу.

Якщо ділянка поливу має ширину більше 6 м, рекомендується використовувати розпилювачі MP Rotators або Роторні зрошувачі. Ми не рекомендуємо проектувати систему автополиву спреями на великих ділянках, так як загальна кількість комплектуючих для монтажу системи буде набагато більше, порівняно з MP Rotators, в результаті чого кошторис буде дорожче. При проектуванні також варто враховувати швидкість поливу різних спреєвих форсунок, так як у межах однієї серії спреєвих форсунок, моделі з коротким радіусом поливу поливають до 4 разів швидше моделей з великим сектором покриття, що у свою чергу забороняє їх використання у межах однієї зони поливу.

Рекомендований тиск для спреєвих форсунок Hunter 12A, 0-360° - 2,1 бар. При такому тиску струмінь води поливає максимально рівномірно і не так сильно схильна до впливу вітру. Робочий діапазон тиску: 1,0 - 3,0 бар. У більшості форсунок дальність поливу можна зменшити на 25%.

 

Для використання форсунки Hunter 12A, 0-360° необхідно мати в комплекті висувний зрошувач, так як спрей - це тільки насадка для зрошувачів.

Форсунки Hunter

Деталі товару

Форсунки
для дощувачів типу "СПРЕЙ"

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.