ЩЕПА ДЛЯ КОПЧЕННЯ WEBER WHISKY 0,7 КГ...

ЩЕПА ДЛЯ КОПЧЕННЯ WEBER WHISKY 0,7 КГ - 17627

17627
559,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Зробіть Вашу страву на грилі або в коптильні витонченим за допомогою спеціальної тріски з ароматом "Віскі". Віскі, що зберігався в бочках, просочував і наповнював деревину міцним, солодким ароматом. Така тріска зрадить незвичайний смак яловичині, свинині, птиці та морепродуктів. Розмочити тріску в воді, покладіть її на вугілля або в спеціальний контейнер для копчення.

Для отримання хорошого стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім злегка віджати руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугілля. Можна замочити тріску в простому піддоні з фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб домогтися своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидр. Перед тим, як почати підготовку, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугілля з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу.

Після закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені трісок вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків Вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожного боку щогодини, разом з новою порцією вугілля. Якщо Ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу готування, слід додати мокрі тріски за 5-10 хвилин до закінчення приготування страви.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Виробник: Weber, США

Тип: Шепа для копчення  

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.