Cубстрат LECHUZA-ORHIDPON 6 л
Cубстрат LECHUZA-ORHIDPON 6 л

Cубстрат LECHUZA-ORHIDPON 6 л

19581
969,00 грн

Lechuza Orhidpon є продовженням розвитку відмінно зарекомендувавшого себе в світі відомого субстрату LECHUZA-PON. Субстрат Lechuza Orhidpon 3 літри розроблений спеціально для орхідей. 

Купити в 1 клік

Опис

Субстрат Lechuza Orhidpon 3 літри і його характеристики:

На відміну від звичайного Лечуза Пон в Лечуза Орхіпон додали гуміновий гранулят - він створює слабокислую грунтове середовище (знижує значення pH в грунті), яку вважають за краще орхідеї. Органічний грунт і поживні речовини і ній стимулюють появу квітконосів, які так радують нас. Спеціальний субстрат для орхідей Lechuza Orhidpon 3 літри призначений забезпечувати збалансований водно-повітряний режим для орхідей, потрібну концентрацію поживних речовин і постійне значення pH. Вміщені в субстрат "камінці" захищають від перезволоження і загнивання коренів. Це дозволяє орхідеям відчувати себе комфортно в домашніх умовах і забезпечує належний догляд за любої погоди

Субстрат Лечуза Орхідпон 3 літри можна використовувати протягом декількох років без заміни! Найкраще для вирощування орхідей використовувати горщики для орхідей Lechuza і до них купити спеціальний субстрат для орхідей Lechuza Orhidpon 3 літри.

Склад субстрату Lechuza Orhidpon 3 літра:

- цеоліт і ганули гуміну - підтримує рівень ph в кашпо LECHUZA для нормального розвитку рослин

- очищена пемза, вбирає надлишки води і добрив

- вулканічна порода (джерело заліза для рослин)

- гранули дорбрив. Добрива розкладаються без залишку і постачають Вашим рослинам поживні речовини протягом 6-12 місяців.

Користь Lechuza Orhidpon для рослин:

Пориста структура складових субстрату Lechuza Orhidpon дозволяє рівномірно накопичувати вологу і поживні речовини, які потім поступово вивільняються для підживлення орхідей. Переваги: ​​по-перше, запобігає опікам коренів при підживленні разом з поливом. По-друге, накопичена субстратом Лечуза Орхідпон волога, віддається рослинам в посушливий період і відтягує незворотні процеси в рослині при засусі. Пористість також робить субстрат природним поглиначем відмерлих коренів, що сприяє здоровому росту рослин і оберігає їх від розвитку патогенів.

Різний розмір всіх складових субстата дозволяє створити структуру, яка забезпечує ідеальне для рослин співвідношення повітря (55%) і води (40%). Також в процесі виробництва грунту Lechuza Orhidpon багаторівневий відсів скорочує до мінімуму дрібні фракції в субстраті. Це попереджає заливання кореневої системи і допомагає довгий час підтримувати капілярний підйом води.

LECHUZA-ORCHIDPON має адаптивну щільність і суцільну проникність. Для великих, крупномірних рослин ця перевага дозволяє надійно підтримувати рослину в кашпо, а для молодих, зелених рослин з невеликими коренями - отримувати достатню кількість води і добрив.

Грунт LECHUZA-ORCHIDPON блокує розвиток грибків, які руйнують коріння рослин, таким чином знижуючи вразливість до хвороб.

  Виробник: Німеччина

Деталі товару

Торфосуміші, грунти, субстрати та кора
Торфосуміш і субстрат

Відгуки

Немає відгуків

Можливо вам також сподобається

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.