Cубстрат LECHUZA-PON 18 л
Cубстрат LECHUZA-PON 18 л

Cубстрат LECHUZA-PON 18 л

19563
2 219,00 грн

LECHUZA-PON - відмінна альтернатива звичайному дренажному покриттю.

Купити в 1 клік

Опис

Lechuza Pon — ідеальна альтернатива в тих випадках, коли звичайний земельний ґрунт не може використовуватися як субстрат для рослин.

Стабільний неорганічний субстрат Lechuza Pon наділяє середовище для рослини оптимальними властивостями. Він не тільки зберігає поживні речовини, які в разі потреби повертає рослинам, але й регулює рівень pH, накопичує до 40% води до рівномірно оптимального заповнення повітряних пор. Буферні властивості субстрату виправляють серйозні помилки під час внесення добрив. Lechuza Pon утримує надлишки добрива та поступово віддає їх рослині.

До складу Lechuza Pon входить пемза, цеоліт, лава, а також добрива тривалої дії (15-9-9 + 3; 3 г/л), які забезпечують ваші рослини до 12 місяців поживними речовинами. Lechuza Pon — практично стерильний неорганічний субстрат. Lechuza Pon не змінює об'єм. У цьому ще одна його перевага: його треба додавати подібно ґрунту, й навіть за роки рослина дістає досить повітря для активного росту.

Увага: Якщо ви використовуєте замість ґрунту Lechuza Pon, під час кожного другого поливу зрошуйте субстрат зверху!

  Виробник: Німеччина

Деталі товару

Торфосуміші, грунти, субстрати та кора
Торфосуміш і субстрат

Відгуки

Немає відгуків

Можливо вам також сподобається

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.