Курник (курячий послід) 2 кг...

Курник (курячий послід) 2 кг (гранульований)

1014075-2
70,00 грн

Курник 2 кг (гранульований)

Купити в 1 клік

Опис

Особливості:

Основною перевагою добрива "Курник" є його екологічність, високотемпературна обробка надійно дезінфікує і знешкоджує курячий послід від збудників інфекційних та інвазійних захворювань. Гранульована форма добрива в періоди посухи зберігає вологу, повільно віддає її рослинам, мікроорганізмам, створюючи сприятливі умови для формування майбутнього врожаю.

Перевагою гранульованого добрива є можливість локального, менш витратного внесення. Також гранульована форма забезпечує рівномірне внесення і пролонгує його дію.

Спосіб застосування збільшує врожайність прискорює дозрівання продукції на 10-15 днів покращує якість продукції газонного і декоративного озеленення відновлює гумусний шар і оптимальну кислотність грунту покращує структуру грунту і збільшує родючість на тривалий термін значно скорочує внесення мінеральних добрив забезпечує збалансоване харчування всіх сільгосп культур створює умови для отримання екологічно чистої продукції.

Рекомендації щодо застосування навесні і восени під час перекопування:

Норма внесення 1-3т / га або 20 кг на сотку при посадці картоплі безпосередньо в лунку.

Норма внесення 100гр при висадці овочевих, ягідних культур в підготовлену грядку.

Норма внесення 150 гр / м² до посадки винограду безпосередньо в борозну - 100 гр / м².

Після збору врожаю і навесні до появи нирок - 100 гр / м² дерева і чагарники - при посадці - 0.5 кг на дно посадкової ями і 0.5 кг перемішати з рештою грунтом.

Після навесні 150 гр / м² до висівання газону - 100 гр / м² до посадки квітів навесні і восени - 150 гр / м²

Деталі товару

Класифікація добрив
Комплексні
Тип добрива
Гранульовані
Вага
2 кг
Період внесення
Весна
Лето
Культура
Газонна трава
Плодовые культуры
Цветущие

Відгуки

Немає відгуків

Можливо вам також сподобається

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.