Мінеральне добриво для гортензії...

Мінеральне добриво для гортензії блакитної 7-0-12,5 Агрікол 200 г

30113
155,00 грн

Добриво мінеральне кристалічне Agrecol для гортензії блакитної 7-0-12,5 (0,2 кг) здатне створити зміну забарвлення для конкретного виду гортензії – гортензії садової. Квіти саме цього сорту мають схильність до знебарвлення, і за допомогою даного препарату можна перетворити їх колір на блакитний.

Купити в 1 клік

Опис

Досвідчені садівники знають, що не всі гортензії можуть набути блакитного відтінку. Змінити «вбрання» здатні тільки рожеві гортензії. Червоні гортензії стають фіолетовими, а біла гортензія взагалі ніколи не змінить колір.

Також польське добриво можна успішно використовувати для підгодівлі інших видів гортензій та квітучих ацидофільних рослин. Кристалічні добрива є інтервенційними препаратами – вони миттєво заповнюють дефіцит поживних речовин завдяки мінералам, які доступні рослинам у легкозасвоюваній формі.

Характеристики: 

  • Призначення – для гортензії блакитної;
  • Тип – для внесення ґрунт;
  • Формула: 7-0-12,5;
  • Вага – 0,2 кг.

Кристалічне добриво Agrecol регулює pH ґрунту, в якому ростуть гортензії, підкислює його й таким чином змінює колір квітів цієї культури. Його можна використовувати не тільки для підживлення гортензій на клумбах і в контейнерах, а й для всіх садових квітів, що віддають перевагу кислим ґрунтам.

Хімічний склад препарату:

  • Азот (N) – 7%
  • Калій (K2O) – 12,5%
  • Магній (MgO) – 2%
  • Алюміній (Al) – 4%
  • Мікроелементи: бор (B) 0,02%, мідь (Cu)* 0,02%, залізо (Fe)* 0,07%, марганець (Mn)* 0,04%, молібден (Mo) 0,004%, цинк (Zn)* 0,015% (*хелатований EDTA)

На блакитний колір квітів гортензії в основному впливає реакція субстрату. Чим нижче pH субстрату, тим виразніше стає блакитний колір пелюсток. Це пов’язано з іонами алюмінію (Al), які виділяються з субстрату в кислому середовищі. Добриво для синіх гортензій заповнює дефіцит алюмінію. Високий вміст калію з додаванням алюмінію впливає на інтенсивне забарвлення квіток і сприяє синтезу барвника, який надає їм блакитний колір.

Якщо ми хочемо змінити колір гортензії, фосфор стає зайвим елементом, тому що при його надлишку в ґрунті алюміній перетворюється в недоступні для гортензії форми. Тому добриво Agrecol для гортензії блакитної 7-0-12,5 позбавлено цього елемента, який позитивно впливає на знебарвлення. Кілька різних відтінків квітів на одному кущі означають, що субстрат всередині куща має трохи відмінну кислотність.

Спосіб застосування:

Спеціалісти радять використовувати цей польський препарат з березня до середини вересня, додаючи його в ґрунт кожні 2 тижні. Кристалічне добриво розчиняють у воді, в пропорції 5 г (1 чайна ложка) на 2 л води. Важливий нюанс – розчин слід ретельно перемішати. Отриманим розчином полити рослини до необхідної вологості субстрату, уникаючи при цьому контакту з листям і квітами. Не можна перевищувати рекомендоване дозування.

Виробництво: Польща

Деталі товару

Класифікація добрив
Комплексні
Тип добрива
Гранульовані
Вага
до 1 кг
Період внесення
Весна
Лето
Культура
Цветущие

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.