Слимацид (захист від слимаків) 30 г

Слимацид (захист від слимаків) 30 г

1014422
25,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Слимацид 30 г - застосовується для запобігання появи та знищення слимаків на різних сільськогосподарських культурах, присадибних ділянках, льохах та підвалах. Препарат розроблений у гранулах, які стійкі до дощу та не розмокають у воді при першій експлуатації, що дозволяє їм бути ефективними впродовж тривалого періоду. Діюча речовина у складі препарату метальдегід призводить до зневоднення молюсків, не викликаючи звикання у шкідників.

Тривалість дії препарату - 20 діб.

Повторити обробку не пізніше ніж за три тижні до збирання врожаю.

Застосування: гранули препарату розсипати по поверхні ґрунту міжрядь, доріжок, у місцях пересування, сховищ та розмноження шкідників.

Норма витрати: 60 г на 10 м².

Склад: метальдегід 65 г/кг (6,5%), мінеральні та органічні наповнювачі.

Клас небезпеки: III (помірно небезпечні речовини).

Заходи безпеки: під час роботи з препаратом використовувати гумові рукавички. Зберігати окремо від харчових продуктів та ліків у сухому прохолодному приміщенні, у місцях недоступних для дітей та домашніх тварин

Країна-виробник - Україна

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.