copy of Декоративний камінь мармурова...

copy of Декоративний камінь мармурова галька фр 10-20 мм 25 кг

Другие бренды
1004072
450,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Сфера застосування Природнього матеріалу досить широка. Каміння активно використовують у будівництві, ландшафтному дизайні, а також нечасто є компонентом для зведення пам’ятників, створення басейнів, фонтанів, альпійських гірок, мощені доріжки тощо.

Натуральний камінь має Значна кількість властивостей, Більшість з яких є його перевагами: Простість матеріалу. Цей камінь чудово справляється з будь - яким механічним впливом і завдяки цьому може служити протягом тривалого часу, зберігаючи свої первинні властивості.Екологічність. Цей камінь можна використовувати для будь - яких цілей (як для облицювання поверхонь і будівництва, так і для декорування), щоб не завдати шкоди здоров’ю людини. Тому що камінь надзвичайно стійкий до вологості, його можна використовувати у приміщеннях, де панує висока вологість.

Крім того, камінь можна використовувати як декорацію або облицевого матеріалу при спорудженні басейнів та інших штучних ставків.Висока стійкість до низьких температур. Цей природний матеріал можна використовувати як облицювання в приміщеннях, зроблених у кліматичних умовах з низькими температурами. Ви можете не перейматися зміною властивостей каменя, утворення тріщин і т.д.

Натуральний камінь є благородним матеріалом не тільки через свої властивості, але й через зовнішній вигляд. Будь - яка сторона чи висипка має неповторні візерунки та відтінки. Крім того, камінь може бути цілком різною формою, що дає можливість втілювати в реальність найсміливіші задуми дизайнерів і будівельників.

Деталі товару

Вага
25 кг

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.