Обприскувач ручний Litolan 3 л

Обприскувач ручний Litolan 3 л

118678
186,00 грн

Обприскувач ручний Litolan 3 л призначений для розпилення засобів захисту рослин від шкідників та хвороб, може використовуватися для поливу розсади, кімнатних та балконних рослин.

Купити в 1 клік

Опис

Характеристики
Об'єм: 3 л
Діаметр/Висота: 16 х 34 см (ширина носик-ручка 18 см)
Матеріал: пластик
Гарантія: 12 місяців
Країна-виробник: Україна

Опис та  застосування
Помповий обприскувач створює безперервну подачу рідини без постійного натискання на важіль. Для потоку рідини достатньо накачати ручний насос-помпу, вбудований у кришку і під дією тиску відбувається розпилення. Для зупинки подачі, необхідно натиснути на курок розміщений на ручці. З помповим оприскувачем навантаження на руку мінімізоване. Ємність із мірною шкалою - спрощує контроль витрати рідини. Сопло латунне, регулюється від струменя до водяного туману, довжина струменя при поливі сягає трьох метрів. Корпус обприскувача виготовлений з високоякісного пластику, не схильний до корозії при впливі хімічних препаратів для боротьби з бур'янами або шкідниками. Призначений для обприскування кімнатних рослин, міні-городу на прибудинковій ділянці. Можна застосовувати для роботи з пестицидами, гербіцидами, добривами та іншими водними розчинами.

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.