Плівка 100 мкм 1,5*3х100 м. УФ 12...

Плівка 100 мкм 1,5*3х100 м. УФ 12 місяців поліетиленова плівка для теплиць.

пуф0017
3 444,00 грн

Плівка УФ 12 місяців поліетиленова плівка для теплиць. Довжина - 100м, ширина - 3м, ширина рукава - 1,5м, товщина плівки - 100 мкм. Виробник: Україна.

Купити в 1 клік

Опис

Багаторічна теплична поліетиленова плівка ТМ "Shadow" виробляється з первинного ПВТ (поліетилен високого тиску).

Під час виготовлення тепличної плівки спеціального призначення, крім UV-стабілізатора, додається антифог і поглинач інфра-червоного випромінювання. Під час експлуатації таких плівок водяна пара конденсується на поверхні у формі тонкого водяного шару, не впливаючи на проходження світла, зникає ймовірність опіків рослин через «ефект лінзи»   проходження сонячних променів через краплі конденсату). 

ІЧ-поглинач запобігає втраті довгохвильового інфрачервоного  випромінювання дає змогу підтримувати всередині теплиці рівномірний температурний режим (особливо вночі) і захищати рослини, які чутливі до перепадів температур. Плівка характеризується високою стійкістю до атмосферних впливів і ультрафіолетового випромінення.

Жовта плівка з додаванням 1% UV стабілізатора (Гарантійний термін експлуатації 12 місяців)  в наявності за найкращою ціною від виробника.

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.