Торф кислий Еко плюс (Eco plus) 50 л

Торф кислий Еко плюс (Eco plus) 50 л

1503047
175,00 грн

Торф Кислий Eco plus 50л - якісний торф, низька кислотнісь 2,8-3,8. Підходить для, лохини, хвойний, рододендронів, гортензій і багато інших рослин.

Купити в 1 клік

Опис

Торф'яний субстрат повністю готовий до застосування. Ідеально підходить для професійного та аматорського вирощування рослин (чорниці, чорниці, журавлини, хвойних рослин тощо), що вимагають низького рівня Ph та високої вологоємності. Виготовлений із природних компонентів, тому максимально наближений до природного середовища проростання цих рослин.

Виготовлений на основі високоякісних торфів із додаванням подрібненої кори дерев соснових порід. Завдяки фракційному складу (5-25мм) субстрат забезпечує високу повітропроникність, оптимальне середовище для розвитку кореневої системи, насичуючи рослину поживними речовинами та мікроелементами.

Кислий Торф
Упаковка: 50 л
Кислотність, рН:  2,8-3,8
Призначення ґрунтів: Для лохини, для хвойних, та інших кислолюбивих рослин
Виробник: Eco Plus, Україна

Деталі товару

Об`єм добрив
50 л
Торфосуміші, грунти, субстрати та кора
Торфосуміш і субстрат

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.