Форсунка Hunter Rotator MP CORNER HT
Форсунка Hunter Rotator MP CORNER HT

Форсунка Hunter Rotator MP CORNER HT

MP CORNER HT
570,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Hunter MP Corner HT форсунка MP Rotator з зовнішньою різьбою

Hunter MP Corner HT - це якісна форсунка, яка забезпечує повільну струмінь води на заданому ділянці. Ця форсунка працює безперебійно навіть при низькому тиску. Подана струмінь води стійка до вітру. MP Corner HT має регульований сектор поливу від 45⁰ до 105⁰ і можливість роботи з усіма моделями MP Rotator в одній зоні і зовнішню різьбу.

MP Rotator – відмінний вибір для нових систем автоматичного поливу, так як він доступний в широкому діапазоні радіусів (від 2,5 м до 10,7 м), знижує матеріальні витрати і підвищує ефективність роботи системи. Також MP відмінно підійдуть для оновлення старих систем, дозволяючи вирішити проблеми з низьким тиском трубопроводу і нерівномірності розподілу води на ділянці.

У революційному MP Rotator реалізована унікальна технологія мультитраекторно обертових струменів, що дозволяє скоротити витрату води, необхідний для поливу. MP Rotator не просто розбризкує воду, а повільно, з постійною швидкістю, декількома струменями подає її на ділянку. Повільна швидкість зрошення дозволяє воді більш рівномірно і якісно просочити грунт на зрошуваній ділянці. Ефективне використання дозволяє економити до 30% води порівняно з віяловими дощувателями зі стандартними соплами, виключаючи тим самим її недоцільний витрата.

Встановіть MP Rotator на будь-віяловий спринклер або чагарниковий адаптер, і ви отримаєте дощуватель з високим ступенем рівномірності розподілу і низькою нормою поливу при будь-якому секторі і радіусі.

Особливості


Точна норма витрати в будь-якому секторі і при будь-якому радіусі поливу
У всіх моделях радіус поливу можна зменшити до 25%
Різні кольори для чіткої ідентифікації
Функція подвійного виштовхування – тепер бруд не потрапить в сопло
Знімний сітчастий фільтр запобігає потраплянню великих забруднюючих частинок в сопло
Низький витрата води
Стійка на вітрі многоструйная технологія
Регульований сектор поливу і радіус

Опису спеціальних функцій

Подвійне выталкивыание. MP Rotator має механізм, що дозволяє захистити сопло від попадання всередину забруднюючих частинок в той час, коли не здійснюється полив. Пружина сопла, більш сильна, ніж пружина висувної штанги, утримує сопло деякий час в складеному положенні в момент активації системи. Після завершення циклу поливу, функція подвійного виштовхування спрацьовує знову, забезпечуючи захист сопла до наступного циклу.Автоматично точна норма опадів. MP Rotator® володіє унікальною здатністю контролювати кількість води, що проходить через сопло при різних налаштуваннях сектора і радіусу поливу, забезпечуючи узгоджений полив незалежно від встановлених параметрів.Рівномірність поливу. Різні потоки дощовиків MP Rotator дозволяють йому рівномірно покривати всі ділянки ландшафту, забезпечуючи рівномірність розподілу, що значно перевищує рівномірність стандартного сопла. Кожен потік спрямований на конкретні ділянки для досягнення високої ефективності поливу і рівномірного покриття.Низький рівень опадів. Оскільки більшість видів ґрунту відрізняється швидкістю поглинання менш 25 мм/год, низька норма поливу забезпечує його найвищу ефективність. Стандартний дощуватель MP Rotator подає воду з нормою 10 мм/год, а дощуватель серії SR – 20 мм/год Обидва варіанти дозволяють уникнути стоку води і запобігти ерозії грунту.

Характеристики

Тип струменя
Особливості
Додаткові характеристики
  • Сектор (кут) поливу: 45 -105°; Радіус поливу: 2.5 м - 4.5 м
Країна реєстрації бренду
  • США

Деталі товару

Форсунки
Форсунки-ротатори

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.