Форсунка ротатор Hunter MP Rotator...
Форсунка ротатор Hunter MP Rotator...

Форсунка ротатор Hunter MP Rotator 3000-90

MP 300090
460,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Форсунка-ротатор Hunter МР3000-90 з сектором поливу від 90 до 210 градусів. Радіус поливу 6,7-9,1 метра

Форсунка-ротатор Hunter MP3000-90 є добрим помічником будь-якого садівника, чудово заощаджує воду, що є важливим аспектом в умовах сучасної дійсності. Інноваційна багатоструменева система - винахід компанії, професіонала в автоматичному поливі Hunter, забезпечує рівномірний та ретельний полив у всіх точках, які покриває радіус форсунки. Завдяки невеликій швидкості обертання струменів форсунки MP rotator відбувається рівномірне та поступове проникнення вологи в ґрунт, що забезпечує промокання тільки необхідного для росту та життєдіяльності газону прошарку ґрунту та вода практично не йде в глибину, де вона вже просто марна.

Форсунка MP rotator легко й без особливих зусиль монтується на будь-який віяловий дощувач, як моделей Hunter Pros, PSU, так і дощувачів інших виробників.

За потреби радіус поливу форсунки MP rotator можна зменшити на 25 відсотків, а сектор легко регулюється від 90 до 210 градусів, як рукою, так і спеціальним ключем. 

Крім усіх переваг форсунка MP rotator забезпечена системою подвійного виштовхування, завдяки якій форсунка не засмічується частинками ґрунту та травою. Від потрапляння домішок із води зі зворотного боку форсунка MP rotator забезпечена сітчастим фільтром. Фільтр легко знімається й промивається.

Форсунка MP rotator добре підходить для поливу схилів ділянки, а також надійна и долговечна.

Деталі товару

Форсунки
Форсунки-ротатори

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.