Форсунка ротатор Hunter MP Rotator...
Форсунка ротатор Hunter MP Rotator...

Форсунка ротатор Hunter MP Rotator 2000-360

MP 2000360
460,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Форсунки для поливу MP-2000-360 – повнокругова модель з лінійки MP Rotator від Hunter. Радіус форсунки налаштовується в діапазоні від 4,9 до 6,4 метра.

Серія MP Rotator – це обладнання нового покоління із суттєвими нововведеннями. До таких нововведень належать технологія поливу тонкими цівками із застосуванням обертання головки, а також механізм подвійного висунення головки з корпусу.

Повільне обертання поливальної головки забезпечує рівномірне розподілення води в секторі поливу, за рахунок чого витрачається менше води для досягнення норми зволоження по всій площі. Механізм подвійного висування відкриває сопла лише після підняття штанги та ховає їх перед опусканням, що знижує ризик потрапляння сміття всередину форсунки. Також для захисту форсунки від засмічення зсередини вона укомплектована сітчастим фільтром.

Завдяки уніфікованому різьбленню встановити MP-2000-360 можна на будь-який зрошувач від торгової марки Hunter.

Колір форсунки червоний.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ

Найнижча інтенсивність поливу в галузі – близько 10 мм/год.

Оскільки для більшості ґрунтів швидкість вбирання води не перевищує 25 мм/год, зрошення з низькою інтенсивністю має важливе значення для запобігання накопиченню води та підвищення ефективності системи.

Васока рівномірність розподілу води.

Декілька струменів MP Rotator забезпечують рівномірне покриття всіх ділянок ландшафту, забезпечуючи чудову рівномірність поливу та підвищену стійкість до впливу вітру в порівнянні з традиційними розбризкувачами.

Функція подвійного висування захищає насадку від потрапляння до неї сміття ззовні.

Насадки MP Rotator висуваються із захищеного положення лише після повного підйому стійки, що гарантує їх надійний захист від бруду та сміття.

Рівна кількість опадів, незалежно від параметрів сектора поливу.

У виробах MP Rotator витрата води регулюється через насадку в міру зміни радіусу дії та робочого сектора, що забезпечує однакову інтенсивність поливу незалежно від налаштувань насадки.

Характеристики товару

Гарантія:

3 роки

Країна:

США

Тип:

ротатор

Радіус (від):

4.9 м

Радіус (до):

6.4 м

Регулювання радіусу:

ні

Тип сектора поливу:

круговий

Сектор поливу:

360°

Регулювання сектора:

ні

Рекомендований тиск:

2.8 бар

Витрати води:

4.55 - 6.59 л/хв

Деталі товару

Форсунки
Форсунки-ротатори

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.