Спиця крапельна Irritec 2,6 л/год

Спиця крапельна Irritec 2,6 л/год

17030124
8,00 грн

Спиця крапельна Irritec 2,6 л/год

Купити в 1 клік

Опис

Спиця крапельна Irritec

У тих ситуаціях, коли потрібно забезпечити на власній ділянці рівномірний, стабільний полив в краплинному режимі, знадобляться садові комплектуючі від італійського виробника «Іррітек». Чудовим прикладом є спиця крапельна Irritec - аксесуар, за допомогою якого монтують, налаштовують поливні системи. Своє застосування така спиця знаходить на дачах, в садах, городах, оранжереях, тепличних спорудах.

Чому затребувана крапельна спиця «Іррітек»

Завдяки такому виробу власник ділянки витрачає менше сил на те, щоб забезпечити рослини водою, полити їх рівномірно і якісно. Пропускна здатність складає 2,6 літра - стільки води здатна пропускати через себе крапельна спиця щогодини. Це полегшує саме крапельне зрошення, допомагає з більшою точністю планувати витрати води.

Плюси крапельної спиці італійського виробництва:

забезпечує стабільний полив грунту навколо коренів рослини, безперебійно живить, насичуючи його

для виготовлення використовуються екологічні полімери, що не шкодять навколишньому середовищу

спиця міцна, здатна прослужити весь гарантійний термін і навіть довше, не деформуючись, не пошкоджуючись

Монтується такий аксесуар без зайвих зусиль - впорається навіть новачок. Спочатку стійка ставиться в грунт, потім під бажаним кутом розташовується крапельниця. За рахунок цього спиця крапельна 2,6 л/год Irritec така затребувана серед власників самих різних ділянок.

Деталі товару

Системи капельного поливу
Крапельниці

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.