Капельниця регульована на стійці...

Капельниця регульована на стійці Irritec 0-40 л/год

17030123
21,00 грн

Капельниця регульована на стійці Irritec 0-40 л/год 

Купити в 1 клік

Опис

Використовуються в системах крапельного поливу і застосовуються для окремого поливу рослин з можливістю регулювання води в діапазоні від 0 до 40 л/год. 

Капельниці на опорі Irritec - це комплект з 3-х компонентів: регульована крапельниця 0-40 л/год, стійка для фіксації в землі і відривний адаптер для підключення до мікротрубки. Ці капельниці чудово підходять для поливу всіх видів рослин без винятків, а готова комплектація спрощує процес монтажу, роблячи його захоплюючим і приємним.

Регульовані крапельниці можна налаштовувати поворотом головки, зменшуючи або збільшуючи витрати води, що є корисним тоді, коли потрібно поливати рослини з різною нормою водовиливу. Вони також ідеально підходять для самоплинних систем.

Рекомендований тиск для використання крапельниці: 1-3 бар

 

Інструкція по встановленню регульованої крапельниці на стійці:

 

До рослини прокладається сліпа трубка 16 мм або поліетиленова труба 20, 25, 32 мм із товщиною стінки від 0,8 мм. За допомогою дироколу підготовлюється отвір 3 мм в магістральній трубці, в яку вставляється відривний адаптер крапельниці. Стійка з крапельницею 0-40 л/ч встановлюється під рослину. Відрізається потрібний по довжині відрізок мікротрубки ПВХ з внутрішнім діаметром 4 мм, Один кінець з'єднується з відривним адаптером, другий з адаптером на крапельниці. Вмикаємо воду і повертаємо її головкою. Капельницю легко монтувати у ґрунт і, якщо потрібно, можна легко демонтувати.

Деталі товару

Системи капельного поливу
Крапельниці

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.