Форсунка Hunter MP 81590
Форсунка Hunter MP 81590
Форсунка Hunter MP 81590
Форсунка Hunter MP 81590

Форсунка Hunter MP 81590

MP 81590
460,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

У революційному MP Rotator реалізована унікальна технологія струменів, що мультитраекторно обертаються, яка дозволяє скоротити витрату води, необхідну для поливу. MP Rotator не просто розбризкує воду, а повільно, з постійною швидкістю, кількома струменями подає її на ділянку. Повільна швидкість зрошення дозволяє воді більш рівномірно і якісно просочити грунт на ділянці, що зрошується.

Ефективне використання дозволяє заощаджувати до 30% води в порівнянні з віяловими дощувачами зі стандартними соплами, виключаючи, тим самим, її недоцільну витрату.

Встановіть MP Rotator на будь-який віяловий спринклер або чагарниковий адаптер, і ви отримаєте дощовик з високим рівнем розподілу і низькою нормою поливу при будь-якому секторі та радіусі.

MP Rotator – відмінний вибір для нових систем автоматичного поливу, оскільки він доступний у широкому діапазоні радіусів (від 2,5 м до 10,7 м), знижує матеріальні витрати та підвищує ефективність роботи системи. Також MP відмінно підійдуть для поновлення старих систем, дозволяючи вирішити проблеми з низьким тиском трубопроводу та нерівномірності розподілу води на ділянці.

Технічні характеристики

  • Радіус: 2,5 – 4,5 м;
  • Регульований сектор поливу та повнокруговий оборот;
  • Малиновий: 90°- 210°;
  • Блакитний: 210°- 270°;
  • Оливковий: 360°.

Робочий тиск, що рекомендується: 2.8 бар; 280 кПа.

На всіх моделях передбачена можливість зменшення радіусу дії приблизно на 25%.

Використовується в поєднанні з висувною моделлю Pro-Spray PRS40, що дає можливість регулювати тиск до рівня 2,8 бар; 280 кПа з метою досягнення номінального радіусу дії.

Переваги

  • Найнижча інтенсивність поливу в галузі – близько 10 мм/год;
  • Точна інтенсивність поливу сприяє спрощенню конструкції систем поливу та забезпечує їм додаткову гнучкість;
  • Функція подвійного висування захищає дощовик від попадання до нього сміття ззовні;
  • Висока рівномірність розподілу води гарантує здоровий вид рослин на ділянці разом із максимальною ефективністю поливу.

Додатково

  • Вітростійка багатоструменева технологія запобігає утворенню водяного туману;
  • З метою захисту від актів вандалізму регулювання сектора виконується тільки під час роботи;
  • Знімний сітчастий фільтр запобігає забрудненню дощувача;
  • Кольорове маркування для полегшення процесу ідентифікації.

Спеціальні функції

  • Подвійне виштовхування. MP Rotator має механізм, що дозволяє захистити сопло від потрапляння всередину забруднюючих частинок у той час, коли полив не здійснюється. Пружина сопла, сильніша за пружину висувної штанги, утримує сопло деякий час у складеному положенні в момент активації системи. Після завершення циклу поливу, функція подвійного виштовхування спрацьовує знову, забезпечуючи захист сопла до наступного циклу.
  • Автоматично точна норма опадів. MP Rotator® має унікальну здатність контролювати кількість води, що проходить через сопло при різних налаштуваннях сектора та радіусу поливу, забезпечуючи узгоджений полив незалежно від встановлених параметрів.
  • Рівномірність поливу. Струмені MP Rotator з різною траєкторією розпилення води дозволяють рівномірно покрити всі ділянки ландшафту, забезпечуючи чудову однорідність поливу в порівнянні з традиційними спреєвими форсунками. Кожен струмінь прямує на певні ділянки для підвищення ефективності та більш рівномірного покриття.
  • Низький рівень опадів. Оскільки для абсолютної більшості ґрунтів швидкість просочування води не перевищує 25 мм/год, зрошення з низькою інтенсивністю має важливе значення для підвищення ефективності системи. Стандартна версія форсунки MP Rotator подає воду з інтенсивністю 10 мм/год, тоді як інтенсивність поливу MP800 становить 20 мм/год. Обидва ці варіанти будуть запобігати стіканню води з поверхні, економити ваші гроші та протидіяти ерозії. Для точної інтенсивності поливу з використанням стандартних форсунок MP Rotator розташовуйте пристрої в один ряд або у вершинах трикутників


    ТипРотатор
    Радіус зрошення2,5 – 4,9 м
    Сектор зрошення90 – 210º
    Рекомедований робочий тиск
    2,1 – 3,8 бар.

Деталі товару

Форсунки
Форсунки-ротатори

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.