Ключ до водорозбірної колонці Irritec

Ключ до водорозбірної колонці Irritec

1703007
160,00 грн

Надійний та повністю сумісний ключ до водорозбірної колонки Irritec із засувкою-фіксатором здатний значно спростити Вам побутові завдання на ділянці та скоротити час, необхідний на доступ до води. Елементарна та продумана конструкція з різьбовим з'єднанням 3/4″ легко входить у водяну розетку, тим самим відкриваючи доступ води до шлангу.

Купити в 1 клік

Опис

Ключ до водорозбірної колонці Irritec

Надійний і повністю сумісний ключ для гідророзеткі Irritec з засувкою-фіксатором здатний значно спростити Вам побутові завдання на ділянці і скоротити час, необхідний на доступ до води. Елементарна і продумана конструкція з нарізним сполученням 3/4 "легко входить в водяну розетку, тим самим відкриваючи доступ води в шланг. Застосування високоміцного пластика дозволило скоротити вага конструкції при високих якісних характеристиках, що було доведено на протязі вже багатьох років експлуатації задоволеними користувачами. Застосування коліна діаметром 3/4 "при використанні ключа до гідророзетке Irritec, значно спростить експлуатацію вузла.

Технічні характеристики:

  • Підключення і діаметр: зовнішня різьба 3/4 ";
  • Фіксація: засувка;
  • Матеріал виконання корпусу: пластик;
  • Виробник: Irritec.

Деталі товару

Системи капельного поливу
Бокси і гідранти

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.