Зворотній клапан для розпилювачів PROS

Зворотній клапан для розпилювачів PROS

437400/pros-inst
57,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Даний товар розроблений для спільної роботи з дощувальниками марки Hunter моделей PROS і INST. Головною метою використання зворотного клапана є запобігання витоку води з дощувальників після завершення процесу орошення.

Це сприяє помітній економії водних ресурсів. Процес поливу завжди буде під контролем, забезпечуючи рослини лише необхідною кількістю вологи. Матеріали високої якості і сучасна технологія виробництва забезпечують міцну і надійну конструкцію клапана.

Цей клапан в змозі стійко переносити негативний зовнішній вплив і не піддається ерозії та деформації, навіть при постійній вологості та навантаженні. Процес монтажу клапана швидкий і простий, що значно спрощує установку. В результаті, ця деталь чудово виконує свої функції при обслуговуванні системи поливу.

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.