Контролер управління поливом...

Контролер управління поливом зовнішній Hunter PC-401Е 4-16 зон

PC-401Е
10 300,00 грн

Зовнішній блок управління Hunter PC-401Е разрахован на подключення 4-16 зон для зрошення на одній ділянці і 3 гнучкі програми с 4 варіантами часу запуску плюс до 4 годин работи

Купити в 1 клік

Опис

Контролер Hunter PC 401Е є модульним контролером з 4-станційним базовим модулем, призначеним для використання на вулиці. Цей контролер тепер може керувати як поливом, так і освітленням на вашій ділянці. Внутрішній трансформатор працює від 230 В змінного струму. Базова модель Hunter PC 401Е поставляється з можливістю керування 4 зонами поливу. Але завдяки модулю розширення, контролер може бути розширений до 16 зон. Розширення здійснюється кратно 3 зонам або 9 зонам. Функція розширення є дуже зручною, оскільки в будь-який момент можна додати зону поливу, просто докупивши модуль розширення та встановивши його. Немає потреби купувати ще один програматор та окремо монтувати його. До контролера Hunter PC 401Е можна підключити датчик дощу, сонячну станцію, метеостанцію, датчики вітру, вологості та інші.

Характеристики Hunter PC-401-E:

  • Базова кількість керованих зон: 4
  • Максимальна кількість керованих зон: 16
  • Внутрішній трансформатор працює від 230 В змінного струму
  • Тип установки: на вулиці

Деталі товару

Контролери управління поливом
Зовнішні контролери

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.