Автономний контролер управління...
Автономний контролер управління...

Автономний контролер управління Hunter NODE-600 на 6 зон

NODE-600
11 280,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Блок управління NODE-600 від Hunter - це невеликий, але потужний та багатофункціональний автономний контролер, який підходить для керування автополивом віддалених ділянок без підключення до електричної проводки. Може застосовуватися як для комерційних об'єктів із шістьма зрошувальними зонами, так і для приватних секторів. Має зручне ручне керування (6 кнопок), рідкокристалічний дисплей, на якому відображаються вибрані режими та схеми зрошення.

Основні функції та опції таймера поливу NODE-600:

Контролер поливу NODE-600 легко монтувати безпосередньо до соленоїда електромагнітного клапана. При цьому не потрібно використовувати додаткові деталі для фіксації. У даній моделі пультів поливу хантер соленоїд не входить до базової комплектації обладнання. Основні програмні можливості блоку управління на 6 зон:

  • 6 незалежних програм зрошення;
  • на одну програму можна встановити 4 пуски;
  • час для роботи однієї поливної станції - 6 годин (максимально);
  • резервне копіювання та зберігання даних про раніше встановлені режими зрошення (Easy Retrieve);
  • програмоване автоматичне вимкнення;
  • програмована зміна обсягів подачі води у відсотковому показнику (сезонна шкала).

Незважаючи на відсутність опції керування поливом з телефону, контролер можна доопрацювати за допомогою додаткового обладнання. Установка надчутливих датчиків погоди дозволить таймеру самостійно вимикати полив, якщо пішов дощ або підвищилася вологість. У випадку, якщо на об'єкті прогнозується підвищення температури або посуха, рекомендується використовувати сезонну шкалу для збільшення обсягів подачі води на зони зрошення.

Переваги автономного пульта керування NODE-600:

Живлення блоку керування забезпечується за допомогою установки однієї батареї 9 вольт. Якщо поставити дві, то час роботи обладнання можна значно збільшити. Також до пульта часто підключають Solar Panel Kit (сонячні батареї), завдяки яким питання про зміну блоків живлення зовсім сходить нанівець. Вбудований індикатор заряду показує, коли потрібно замінити батареї на нові.

Обладнання розраховане на роботу в найекстремальніших умовах. Має водонепроникний корпус, ступінь захисту від вологи – IP68. Навіть при паводках або повені таймер продовжуватиме функціонувати без поломок. Контролер стійкий як до низьких температур, і до високих. Немає необхідності при настанні морозів спеціально демонтувати обладнання або закривати корпус від потрапляння прямих сонячних променів у спеку року.

Гарантія від виробника Hunter: 2 роки.

Тип установкиЗовнішній
ЖивленняАвтономне
Кількість зон поливу6
Кількість програм3
Запусків на одну програму4
Підсвітки екрануНемає
Бездротове підключенняНемає
Графік поливу365-денний календар, полив з інтервалом або полив по парних/непарних днях
Ступінь захистуIP68
Висота9 см
Ширина9 см
Глибина6 см

Гарантія2 роки

Деталі товару

Контролери управління поливом
Автономні 9 Вольт

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.