Your cart
У кошику більше не залишилось товарів
Стати справжнім майстром холодного копчення, використовуючи фірмову тирсу Weber! Лосось або оселедець холодного копчення, ароматний бекон для неповторних сніданків, соковита грудинка з ароматом димку, - все це можна запросто приготувати на грилі! Використовуйте тільки фірмову тирсу і генератор диму для холодного копчення, і ваші страви стануть справжньою окрасою столу. Тирса буде повільно тліти до 10 годин, просочуючи продукти тонким ароматом диму!
- Підходить для холодного копчення шинки, ковбасок, риби і сиру
- Час тління 8-10 годин
- Використовуйте разом з генератором диму
- Розміри упаковки (ВхШхГ) 30x9x16 см
- Вага 0,5 кг
ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Виробник: Weber, США
Тип: Розпал для вугілля