ЕЛЕКТРИЧНИЙ ГРИЛЬ WEBER PULSE 1000 -...
ЕЛЕКТРИЧНИЙ ГРИЛЬ WEBER PULSE 1000 -...
ЕЛЕКТРИЧНИЙ ГРИЛЬ WEBER PULSE 1000 -...
ЕЛЕКТРИЧНИЙ ГРИЛЬ WEBER PULSE 1000 -...
ЕЛЕКТРИЧНИЙ ГРИЛЬ WEBER PULSE 1000 -...
ЕЛЕКТРИЧНИЙ ГРИЛЬ WEBER PULSE 1000 -...
ЕЛЕКТРИЧНИЙ ГРИЛЬ WEBER PULSE 1000 -...
ЕЛЕКТРИЧНИЙ ГРИЛЬ WEBER PULSE 1000 -...
ЕЛЕКТРИЧНИЙ ГРИЛЬ WEBER PULSE 1000 -...

ЕЛЕКТРИЧНИЙ ГРИЛЬ WEBER PULSE 1000 - 81010079

81010079
56 199,00 грн

Діє гнучка система знижок!

Електричний гриль Weber PULSE 1000 - новинка 2018 року, єдиний в своєму класі гриль з цифровому регулюванням температури!

Купити в 1 клік

Опис

Котел і кришка, виконані з литого алюмінію, чудово зберігають жар для швидкого приготування соковитих страв з скоринкою, а унікальна система iGrill допоможе віддалено контролювати температуру гриля з вашого смарт-пристрою.

Масивна чавунна решітка забезпечує приготування страв на відкритому вогні. Коли сік продукту потрапляє на спіраль гриля - він частково випаровується і, за рахунок закритої кришки, циркулює всередині гриля, надаючи особливий аромат барбекю вашій страві. Залишок соку потрапляє в спеціальний жиросбірник, який дуже просто очищається.

Вбудована Технологія IGRILL

Вбудована функція iGrill забезпечує моніторинг температури всередині їжі і температури гриля в режимі реального часу за допомогою програми iGrill. Коли завантажте додаток Weber iGrill, підключіть датчик до порту iGrill на передній панелі барбекю і вставте датчик в їжу. Проведіть дроти датчиків через канали c боків гриля.

PULSE тисячу поставляється з одним щупом iGrill і можна підключити всього два щупа. PULSE 2000 поставляється з двома щупами iGrill і можна підключити чотири щупа

ЦИФРОВИЙ ТЕРМОМЕТР

Легко читається світлодіодний екран служить цифровим термометром, відображаючи точну температуру всередині гриля з кроком 5 градусів Цельсія або Фаренгейта, виключаючи приготування наосліп, надаючи інформацію, необхідну для забезпечення відмінних результатів приготування.

IGRILL ПОВІДОМЛЕННЯ НА СМАРТФОН АБО СМАРТ ГОДИННИК

Передній дисплей має червоні світлові індикатори стану на передній панелі, які повідомлять Вам, що ваш гриль розігрітий і готовий до використання. Одночасно пролунає звуковий сигнал, що повідомляє про те, що гриль досяг потрібної температури. Синій індикатор блимає, коли вбудований модуль iGrill готовий до об'єднання в пару з Вашим Bluetooth® пристроєм, і горить, коли барбекю успішно пов'язане з Вашим пристроєм.

IGRILL Додаток

Додаток відображає температуру гриля в верхній частині екрану і активні датчики під нею.

ДАТЧИКИ

Додаток PULSE 1000 буде відображати температуру гриля і до двох датчиків температури (щупів). PULSE 2000 буде відображати температуру гриля і до чотирьох датчиків температури (щупів).

ЕМАЛЬОВАНІ ЧАВУННІ ГРАТИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ

Емальовані чавунні решітки для приготування рівномірно підтримують жар, що створює саме ті характерні сліди, до яких ми всі прагнемо. Якість утримання тепла чавуном забезпечує більш швидкий час відновлення температури після відкриття кришки.

середній час розігрівання ДО 260 ° C 15-20 хвилин

СИСТЕМА ЖИРОВІДВЕДЕННЯ

Система жироотведеня спрямовується не випаровування краплі в лоток для збору крапель, який знаходиться всередині піддону під корпусом для готування. Це допомагає з видаленням жиру і розроблено, щоб запобігти спалаху полум'я. Піддон для жиру легко доступний з передньої сторони гриля після зняття регулятора температури.

ЗМІННІ ЧАСТИНИ ДЛЯ ПРОСТОЇ ОЧИСТКИ

Регулятор температури, решітки для приготування, екрани котла і кришки, лоток для жиру знімаються для зручності чищення. Екрани котла і кришки можна мити в посудомийній машині.

КНОПКА ХАРЧУВАННЯ ON / OFF І СКИДАННЯ ЕЛЕКТРОННОГО МОДУЛЯ

Включення і вимикання кнопкою легко у використанні. Коли регулятор температури включений - кнопка втоплена, а коли він відключений - кнопка виступає. PULSE має вбудоване захисний пристрій для запобігання ураження електричним струмом. Електронний модуль виявляє зміни струму і відключає харчування. Це забезпечує електробезпека при готуванні у вологому середовищі. Для скидання електронного модуля натисніть кнопку включення / виключення живлення.

  • Розмір: 33x61x54 см.
  • Вбудований Bluetooth-термометр iGrill
  • Кришка і котел з литого алюмінію
  • Чавунна решітка покрита порцелянової емаллю
  • Розмір решітки: 41x31 см.
  • 5 років обмеженої гарантії
  • Потужність: 1,8 кВт (один тен)
  • Цифровий індикатор температури
  • самоочищається тен
  • Безступінчатий регулятор потужності з захистом від перевантаження мережі
  • Легка і жароміцний нейлонова рама укріплена скловолокном
  • Посилений кабель живлення довжиною 1,8 м. З заземленням
  • 2 роз'єми для датчиків температури
  • 1 датчик температури в комплекті
  • Сумний жиросбірник для простої утилізації

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Виробник: Weber, США

Тип: Електричний гриль для будинку, квартири

Потужність пальників: 1,8 кВт

Довжина: 33 см

Ширина: 61 см

Висота: 54 см

Розміри основної решітки: 41x31 см

Матеріал основний решітки: чавун з порцелянової емаллю

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.