ГАЗОВИЙ ГРИЛЬ WEBER GENESIS II EP-435...
ГАЗОВИЙ ГРИЛЬ WEBER GENESIS II EP-435...
ГАЗОВИЙ ГРИЛЬ WEBER GENESIS II EP-435...

ГАЗОВИЙ ГРИЛЬ WEBER GENESIS II EP-435 GBS - 62016175

62016175
112 499,00 грн

Діє гнучка система знижок!

Запатентована система гриль GS4 - це справжня революція на ринку грилі. Потужні пальники з нержавіючої сталі спеціальної прямокутної форми, забезпечують рівномірний потік газу від передньої до задньої частини, і додаткова пальник SEAR BURNER для екстра спека, що повністю виключає можливість нерівномірного нагріву решітки.

Купити в 1 клік

Опис

Гриль GENESIS II EP-435 GBS має майданчик для встановлення бездротового термометру iGrill. За допомогою програми для вашого смартфона Ви зможете не тільки дистанційно контролювати температуру, але і дізнаватися цікаві рецепти.

  • Кришка гриля з вбудованим термометром (для оптимального контролю температури) складається з бічних стінок, виготовлених з литого алюмінію і корпусу, виготовленого з двох шарів високоякісної сталі покритою порцелянової емаллю.
  • Два бічних прістолья виконані з нержавіючої сталі
  • Чотири газові пальники GS4 high performance нового типу з прямокутної труби змінного перерізу загальною потужністю 14 кВт і зручні безступінчаті регулятори подачі газу для досягнення оптимального результату при прямому і непрямому методі приготування і додаткова пальник SEAR BURNER потужністю 3.1кВт для екстра жару, розташований по центру отвору GBS для рівномірного нагріву
  • Масивна чавунна решітка корисною площею 86 X 48 см, оснащена системою GBS (знімна секція круглої форми для застосування аксесуарів серії Gourmet BBQ System, що значно розширюють можливості гріллінга). Покриття з порцелянової емалі захищає грати від корозії.
  • Додаткова решітка з нержавіючої сталі для підігріву і підтримки страв в гарячому стані площею 84 Х 12 см
  • Вбудована система збереження смаку і аромату Flavorizer Bars (спеціальні пластини з жароміцної сталі, покриті порцелянової емаллю для надійного захисту пальників від жиру). При цьому соки і жир, що потрапляють на розпечені пластини випаровуються, що надає продукту чудовий аромат барбекю
  • Електрична система запалювання. Працює від однієї лужної батареї АА. Підпал газу здійснюється при натисканні кнопки на корпусі
  • Тримач для 6 столових приборів
  • Знімний піддон для стікання жиру
  • 4 ролика, 2 з яких - з гальмівним фіксатором
  • Спеціальний відсік для розміщення балона розташований на бічній поверхні підстави гриля
  • Майданчик для розміщення передавача бездротового термометр iGrill

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Виробник: Weber, США

Тип: Газовий гриль для будинку, ресторану

Кількість пальників: 4 шт.

Потужність пальників: 17.1 кВт

Довжина: 165 см

Ширина: 74 см

Висота: 115 см

Вага: 75.00 кг

Розміри основної решітки: 86 см x 48 см

Матеріал основний решітки: Чавун

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.