Простий в обігу і обслуговуванні, він є оптимальною моделлю для любителів гриля, які використовують і прямий, і непрямий методи готування. Завдяки великому обсягу котла і наявності запатентованої системи One-Touch для регулювання температури, він граючи справляється з ситуацією, коли до вас несподівано нагрянуть гості, а також з самими амбітними планами щодо готування.
Ручки гриля захищені спеціальними термоотражателямі і не нагріваються.
Спеціальна техніка роботи на грилі дозволяє використовувати його в якості коптильні. Для цього вугілля на нижній решітці розміщується не на всій площі, а лише з одного боку. Так, щоб продукти можна було покласти на верхній решітці (для приготування) немає над вугіллям. Далі, вимочують тріску 30-40 хв у воді і кладете на вугілля в конверті з фольги з отворами (якщо дрібна) або безпосередньо на вугілля, якщо брусочками. Відкриваємо вентиляційний отвір над продуктом і готуємо.
Як вибрати розмір гриля?
Діаметр котла:
- 37 см - портативний для одного - двох чоловік. Можна готувати печеня невеликого розміру.
- 47 см - для компанії з 3-6 чоловік. Можна приготувати спочатку спекотне, потім гарнір. Страви невеликого і середнього розміру (стейк, шашлик, риба цілком).
- 57 см - для компанії з 3 - 15 осіб. Можна приготувати печеню і гарнір одночасно. Страви невеликого, середнього і великого розмірів. Від стейків і шашлику до ноги баранчика або 5 кг ростбіфу, гусака цілком.
Гарантія до 10 років
Система очищення One-Touch® з алюмінієвим покриттям
Термометр в кришці
Жароотсекатель на ручці кришки
Вентиляційна заслінка і піддон для золи з алюмінію
хромована решітка
Кришка і котел, покриті порцелянової емаллю
2 дюропластовие ручки з нейлону, армованого скловолокном
Потрійна конструкція ніжок з 2 колісьми
міцні колеса
Крюк кришки, приварений зсередини
Колір: чорний, цегляний, кремовий, сірий і шавлія