Мікроелементи Брексіл (Brexil Mn) 5 кг

Мікроелементи Брексіл (Brexil Mn) 5 кг

1007032-1
2 320,00 грн

Брексіл Mn
Виробник: Valagro
Склад: (Mn - 10%)

Купити в 1 клік

Опис

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Застосовується для листових підгодівлі овочевих і плодово-ягідних культур, а також картоплі, буряка і кукурудзи. Основними симптомами дефіциту магнію є: світле забарвлення рослин, зникнення зеленого забарвлення з верхівки і країв листя з поступовим ураженням всієї рослини за винятком верхівки.Найбільш часто симптоми проявляються у рослин на легких кислих грунтах. Дефіцит магнію призводить до зниження зимостійкості та вимерзання рослин.

ОПИС:


Дефіцит марганцю у рослин призводить до зниження врожайності і низької якості врожаю. Прояви нестачі марганцю проявляються особливо при низьких температурах і високій вологості. Дефіцит марганцю проявляється у вигляді дрібних хлоротичних плям на листках, що розташовуються між жилками, характерно слабкий розвиток кореневої системи. Прояв марганцевої недостатності характерно для рослин, які ростуть на карбонатних, торф'янистих грунтах і грунтах з багатим вмістом органічних речовин. Особливо чутливі до нестачі марганцю: цукрова, їдальня та кормовий буряк, овес, малина, черешня, картопля, яблуня.

Спосіб застосування і норми витрат:
Культура Концентрація розчину
Овочі відкритого грунту 0,5 - 1,0 кг / га
Цукрові буряки, картопля, кукурудза 0,5 - 1 кг / га
Плодово-ягідні 180-200 г / л води

Виноград 100 - 150 г / 100 л води
Троянди, гвоздика 50 - 200 г / 100 л води
Листова підгодівля:
Застосовувати кожні 10-20 днів до зникнення симптомів дефіциту.
Увага: Груші, абрикоси - не обробляти після того, як плід виросте наполовину!
Приготування розчину: готувати маточний розчин, повільно всипаючи продукт при одночасному помішуванні!

Брексіл не містить азоту, а кальцій знаходиться в ньому у вигляді комплексу на основі лігносульфонату, що дозволяє досягти в десятки разів більш високу ефективність позакореневих підживлень, ніж при використанні кальцієвої селітри. Дефіцит бору гальмує надходження в рослину кальцію. При нестачі його спостерігається слабке цвітіння, зниження фертильності пилку, відмирає точка зростання, припиняється ріст коренів. Бор є синергистом кальцію.

З метою підвищення ефективності хелати кальцію до складу Брексіл Са доданий бор.
Спектр добрив Брексіл постачає культури мезо- і мікроелементами, запобігаючи хлорози, які тягнуть за собою зниження якісних і кількісних показників.
Мікроелементи у вигляді LPCA-комплексу (лігнінопо-лікарбоксіловая кислота) Brexil (моноелементи і суміші).

Мікроелементи повинні надходити до рослини вчасно і в належній пропорції, хоча потреба в них в кожен конкретний період може зазнавати певних змін в залежності від клімату, грунтів, технічних прийомів і самої культури. Незмінно важливим залишається вимога до дотримання належного балансу мікроелементів.


Виробництво: Італія

Деталі товару

Вага
5 кг

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.