Добриво Agrecol (Агрікол)  осінь для...

Добриво Agrecol (Агрікол) осінь для газону 10 кг

30245
1 670,00 грн

Склад добрива:

фосфор (P2O5) - 8% Калий (K2O) - 30% 

Осіннє добриво для газонів - гранульоване фосфорно-калійне добриво, призначене для осіннього добрива газонів. Воно також ідеально підходить для добрива декоративних трав.

Купити в 1 клік

Опис

Осіннє добриво для газонів - гранульоване фосфорно-калійне добриво, призначене для осіннього внесення для газонів. Воно також ідеально підходить для декоративних трав. Добриво в основному використовується для приготування рослин до складних зимових умов. Калій регулює в рослинах процеси накопичення і випаровування води, завдяки яким рослини більш стійкі до нестачі води взимку. Фосфор стимулює рослини до створення здорової і добре розвиненої кореневої системи, що призводить до кращої стійкості до несприятливих факторів навколишнього середовища.

Особливості продукту:

1. не містить азоту

2. збільшує стійкість до посухи і хвороб

3. захищає від вимерзання

Чому варто використовувати осінні добрива? Основною особливістю, що відрізняє осінні добрива, є відсутність азоту в складі. Цей елемент незамінний для рослин, але перш за все в період інтенсивного росту (весна-літо). Восени це не потрібно, так як це стимулює рослини виробляти нові, молоді пагони. Восени рослини повинні повільно сповільнювати зростання і готуватися до зимового відпочинку. Вони роблять це шляхом проростання деревини (особливо молодих) і інтенсивного розширення кореневої системи.

В нашому інтернет магазині Блісто грін ви зможете купити добрива торгової марки Агрікол. Це відома європейська компанія по виробництву і реалізації добрив як для газону так і для інших рослин. Залишіть замовлення на сайті, або зателефонуйте нам. Ми завжди раді надати вичерпну інформацію по даному продукту. Наші спеціалісти зможуть проконсультувати вас і допоможуть підібрати найоптимальніший варіант добрив для вашої ділянки. Також підкажуть яка кількість вам необхідна.  

Виробник: Польща

Деталі товару

Класифікація добрив
Калійні
Комплексні
Тип добрива
Гранульовані
Вага
10 кг
Період внесення
Осінь
Культура
Газонна трава

Відгуки

Немає відгуків

Можливо вам також сподобається

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.