Торфосуміш Compo Компо Сана для...

Торфосуміш Compo Компо Сана для кактусів, 5 л

1221
245,00 грн

Торфосуміш для кактусів Compo Sana 5 л (1221)

Купити в 1 клік

Опис

Торфосуміш для висадки і повторної пересадки кактусів і сукулентів багато в чому визначає, наскільки швидко і якісно будуть рости ці кімнатні культури. Це одна з ключових причин, чому варто звернути увагу на висококласний продукт "Compo Cactea" виробництва компанії COMPO. По своїй суті це гармонійно підібрана суміш, до складу якої входить ґрунтовий матеріал органічного походження, піщані матеріали, добрива та спеціальний «розпушувач» вулканічного походження Perlite.



В умовах реального використання подібна торфосуміш має ряд вагомих переваг:



оптимальне поєднання з усіма видами кактусів і сукулентів;

добриво негайного дії, що працює протягом 6 тижнів;

сприяє поглинанню води в достатніх кількостях;

активно розвиває кореневу систему рослин.


Ще одна цікава особливість суміші полягає в тому, що вона однаково ефективно діє протягом усього року.


Обсяг упаковки становить 5 літрів — цього цілком достатньо для повноцінного домашнього використання. Також цьому сприяє і той факт, що гарантійний термін зберігання суміші становить 5 років. Такий тривалий термін цілком стандартний для іменитого виробника, оскільки суворий контроль якості і відповідність найвищим європейським стандартам роблять всю його продукцію максимально привабливою і цікавою для потенційних покупців.

Деталі товару

Об`єм добрив
5-10 л.

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.