Добриво Новоферт зелених овочів, 250 г

Добриво Новоферт зелених овочів, 250 г

1104032
77,00 грн

Водорозчинне добриво для зелених овочів.

NPK 4-28-35 + 1MgO + 8S + MЕ (Fe - 0.35% Cu - 0.1% Mn - 0.017% Zn - 0.023% Mo - 0.004% В – 0.09%)

Купити в 1 клік

Опис

Застосовується для підживлення у процесі вирощування: огірків, капусти, кропу, петрушки, салату, щавлю, цибулі (перо), селери, редиски та інших видів зелених овочів, схильних до накопичення нітратів.

Добриво застосовується для збереження зародкових суцвіть і росту плодів, сприяє підвищенню врожайності, поліпшення якісних і смакових показників вирощуваної продукції, збільшення вмісту вітамінів, амінокислот і інших речовин, корисних для життєдіяльності людини.

Те, що у складі добрива немає нітратного азоту дає змогу уникнути накопичення нітратів у вирощеній продукції, що особливо актуально для салату, кропу, кінзи, петрушки та інших зелених овочів.
Підвищений вміст сірки сприяє стійкості рослини до грибкових та бактеріальних захворювань, що особливо актуально для вирощування тепличних культур. Добриво сприяє зняттю стресу від застосування засобів захисту рослин і несприятливих погодних умов, а також підвищує механічну міцність під час транспортування та зберігання вирощеної продукції.

Приготування розчину: в 10 літрах води без хлору (відстояної) розчинити 2 мірні ложки добрива (1 мірна ложка відповідає 10 грамам).

Витрата: під час поливання 10 л розчину вдосталь для оброблення 5 м² площі (під час обприскування витрата — 10 л на 200 м² площі).

Способи застосування: обприскування листової поверхні, поливання під корінь, крапельне зрошення. Обробку необхідно проводити 1 раз на 10–12 днів.

На початковій стадії вегетації, для стимулювання росту, а також для розвитку кореневої системи необхідно провести 1-2 підгодівлі добривом Новоферт «Універсал» (NPK 20-20-20 + 1MgO + 1S + МЕ або «Новоферт-Корневин» NPK 13- 40-13 + 1MgO + 1S + МЕ.

Деталі товару

Період внесення
Лето

Відгуки

Немає відгуків

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.