063146 Холодильник м'який Campingaz...

063146 Холодильник м'який Campingaz FOLD N’COOL 5л

063146
610,00 грн

Купити в 1 клік

Опис

Campingaz Fold'N Cool ⏤ це компактний і легкий холодильник термосумка, вага якого становить всього 400 грам. При цьому ємність вироби досягає 5 літрів, чого часто цілком достатньо для виїзду на природу сім'єю або ж для далекої поїздки. Також такому застосуванню сприяє і той факт, що при використанні акумуляторів холоду холодильник утримує низьку температуру до 10 годин (при використанні акумуляторів холоду CampingGas).

Якщо узагальнювати, то таке рішення відрізняється наступними важливими перевагами:

компактні габарити;

незначну вагу;

достатня місткість;

довгий термін використання;

міцні матеріали вироби;

зручний ремінець для перенесення;

адекватна ціна.

За рахунок теплоізоляції в 4 шари і ізолятора зі спеціальної 6мм ЕРЕ-піни із закритими порами, температура всередині зберігається дійсно довго. Полівінілхлорид при цьому зберігає форму виробу і захищає його від води. Виробник строго контролює рівень якості всієї продукції тому подібний портативний холодильник володіє достатнім рівнем герметичності.

Так само стосується і самого пошиття - все терміни лінії пошиття ідеально підігнані один до одного, а зносостійкий нейлон відрізняється презентабельним зовнішнім виглядом. Застібки блискавки теж виконані на вищому рівні якості і все це в комплексі робить таку термосумку одним з кращих придбань в своєму сегменті термопродукціі.

Відгуки

Немає відгуків

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.